måndag 20 juni 2011

Kvinnornas beskydare no.1

Såg Expressens senaste filmklipp med Mille Markovic där han kommenterar Kungen och hans vänners uppträdande i samband med dom nu så heta "Kungabilderna".

Utan att lägga några värderingar på Kungagängets vandel, så är det i alla fall skönt att se att dom utnyttjade kvinnorna har en stor beskyddare i den überblingade Mille. Hans lilla tal ca: 3,30 in i filmen är obetalbart.

-Dom har lurat tjejerna och förnedrat dem. Lovat en massa modelljobb. Filmroll jobb inom näringslivet. Lägenheter. Och jag vill ge dom upprättelse och värdigheten tillbaka. osv. osv.

Fint Mille, att du kan ställa upp som den stöttepelare du är. Din roll i sammanhanget, tjejernas jourhavande medmänniska??? Att du sedan försöker sko dig på ännu en gång på dessa tjejer visar ju på att du är människovän, för jag antar att ingen av dessa tjejer får ta del av den kaka som du nu försöker baka...

Han borde få bli galjonsfigur för entreprenörskapet på samma sätt som Blondinbella. Han kan ju också visa hur man kan krama ut stålar av folks ständiga begär av nonsens. Dessutom läggar han ju till med en extra dimension av att det är ok att gå över lik för att komma fram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...