fredag 10 september 2010

Snart val

Valet närmar sig med stormsteg och förutom det gamla vanliga problemet med att KD (gillar inte ideologier med religion som bas) och C ( tycker helt enkelt inte om Maud) troligen klarar spärren denna gången med, så finns risken att SD (Nazi Light), tar sig in i riksdagen då vi tydligen har ett överskott av vissa sorters folk i Sverige, närmare bestämt idioter med bruna tankar.

Kanske lösningen ligger mer åt hållet "att man ibland behöver offra en bonde för att vinna hela partiet", som Schackspelarna brukar säga.

Om man såg till att folk verkligen röstade på SD, så att dom skulle vinna en jordskred seger, så borde dom ha straffat ut sig för all evig framtid inom 3 månader och vi skulle kunna ha ett nyval utan dem.

Som det är nu antar jag att Jimmy och hans hangarounds hoppas mest på att få lite schyssta jobb utan något direkt ansvar eller större insatser mer än att röra om lite här och där. Sitta med i lite utskott som hanterar invandrarfrågor och annat som dom har spetskompetens inom.
Skulle dom dock få majoritet och verkligen behöva styra på riktigt, tror jag att dom, härliga tanke, skulle falla hårt och platt och snart vara ett minne blott.

Efter det kan man ha ett riktigt val utan brunskjortorna.

Läs nu detta med en viss ironi, rösta för allt i världen inte på SD.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...