onsdag 30 augusti 2017

Dagens Musiktips : Hela listan..Eller grand deluxe 17!

When the moon hits the sky, like a big pizza pie.....
Ny lista, som ni har längtat.
Denna gång koncentrerar vi oss på Italien, närmare bestämt fyra band, som visar att Italien levererar mer än bara god mat, dryck och hesa familjefarbröder som lever på mammas pasta, tjänster och gentjänster.
Fyra band som jag verkligen tycker att ingen får missa. Avanti! Nu kör vi....

Turbobobcat
Skumt namn kan tyckas, men det är verkligen inget fel på denna råtunga Stonerrock som slingrar sig ur högtalarna när man sätter på denna 3 spår långa EP





Doctor Cyclops
70-tals Doom feeling i kubik, av den okultare typen. Inte helt konstigt att man avslutar skivan med en cover av "Witchfinder General", för det är i dom landskapen man hittar bandet influensmässigt.  



Facebook 

Humulus
Redan när man ser på denna powertrios omslag, med en noshörning i full galopp, och själva albumtiteln Reverently Heading Into Nowhere kan man ana att det handlar om Stoner. Och vi pratar om riktig kvalitetsstoner. Det är tungt och gungigt med massor av fuzzad gitarr, dessutom väldigt kraftig men ändå behaglig sång. Hur bra som helst. 



 

Arcana 13
Doomiga riff till en ganska lättsam och ibland poppig karaktär, med en liten teatralisk touch. Lite som ett Italienskt Ghost kanske? Snyggt!  



Facebook

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...