fredag 8 mars 2013

Stoppa Pressarna! The Quill + Hille Kyrkokör = sant

I mitt självpåtagna värv som The Quill Evangelist så glädjer mig stort att kunna presentera följande nyheter.

Den 2:a Juni kommer bandet att göra en engångskonsert tillsammans med Hille Kyrkokör i Gävle under samlingsnamnet Stairway to heaven - Highway to hell.

Det kommer att vara The Quill tillsammans med den 60 sångare/sångerskor starka Hille-kören dessutom kommer Sverker Magnusson att medverka på piano och Viktor Zeidner med visuella effekter.

The Quill och Hille kyrkokör i en unik och spektakulär konsert!
Gävle konserthus 2 juni kl 18.
Biljetter säljs på konserthuset och via Ticnet. 275 kr inklusive serviceavgift.

The Quill och Hille kyrkokör med 60 sångare kommer att ge en sällsynt och exklusiv konsert i början av sommaren 2013. De två parternas olika stilar och musikaliska bakgrunder kommer att mötas och blandas till en fantastisk och adrenalin-kittlande upplevelse för åskådaren.

Showen kommer att bestå av två set, där The Quill presenterar sin tunga rock och Hille kyrkokör presenterar sina känslomässiga men kraftfulla låtar. Både kör och band kommer att ackompanjera varandra och även tolka varandras musik.

Dekadent eller andlig, rocker eller helgon, ung eller gammal spelar ingen roll. Älskar du musik, kommer du att älska det här!


Detta kommer att bli en unik upplevelse utöver det vanliga. Så se till att planera in detta i almanackan redan nu. Det har jag gjort.

Mer info på The Quills Facebook sida eller den för evenemanget dedikerade sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...