onsdag 13 mars 2013

Stoppa Pressarna! Konklavdax

Så, då har man kört igång valet till den nya överhuvudet för dom Katolska himlalotsarna. Dom som är röstberättigade har låsts in i konklaven och släpps inte ut för än en ny påve är vald.

Vill man nu hjälpa dom på traven så kan man gå in på den här siten och lägga sin röst på Papa Emeritus II. Med rätt man vid kräklan så skulle det bli lite ordning på skeppet. Dessutom låser man upp möjligheten att få lyssna på låten "Year Zero" från Ghosts kommande platta
“INFESTISSUMAM”  och nedladdning till en PDF med en variant av ovanstående bild. Skulle göra sig som tischa.... Dessutom är låten riktigt suggestiv och skön.


 Att få denna chans till marknadsföring måste betyda att planeterna börjar rada upp sig... Obetalbart! :-)

3 kommentarer:

  1. Ja, vad är oddsen att påven abdikerar kort efter att ett band, som frontas av en påve, har låtit sin första påve abdikera för sin nästa påve (förresten första gången någonsin en påve abdikerar i Linköping)?!

    Helt otroligt! Ghost har gjort alla rätt i sin marknadsföring, bara att hoppas att album # 2 är lika bra som det första. Då blir world domination.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sant! Fortsätter dom som på inslagen väg och vindarna för denna typ av musik håller i sig så blir det nog riktigt stort. Ännu så länge så gillar ajg de två låtar från nya skivan som jag har hört hittills. Skall bli spännande att se dem Live för första gången snart.

      Radera
  2. Ingen tror väl att Ghost har bytt ut sångaren?

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...