fredag 15 mars 2013

Grattis!! Dee Snider - Ry Cooder -Brett Michaels - Sabrina

Dee Snider, den evige ungdomsrebellen som bara vill rocka fyller idag 58 år.
Säg den som växte upp under 80-talet som inte vet vem det pastellfärgade yrvädret från New York är. Med Twisted Sister visade han att man inte behöver skriva världens mest virtuosa låt för att nå ren kultstatus, utan man kommer långt på en enkel klämmig melodi och stora portioner humor.
Jag gillar även hans engagemang, inte minst i censurfrågor.










Ry Cooder, den flink fingrade slidegitarristen, fyller idag 66 år. En man med en diger meritlista. För min egen del var det hans medverkan i soundtracken till filmerna Streets Of Fire och Crossroads som gjorde att jag fick upp ögonen för honom.




Till detta födelsdagsparty lägger vi även Bret Michaels, Han fyller han 50 år denna dag.
En del klämmiga låtar lyckades Poison få till en gång i tiden, men Bret har väl dock inte på senare tid varit någon större kulturberikare, med sina ganska patetiska dokusåpor.


Vilken födelsedagsfest vore komplett utan lite kvinnlig fägring? Och eftersom vi här får chansen att gå in på videos som gett mången hormonstinn tonåring våta drömmar, så passar vi här även på att gratulera Sabrina på hennes 45 års dag. Och baserat på bilden här bredvid så drar jag genast slutsatsen att hon fortsätter att ge många av dessa, numer mindre tonåriga, pojkar en och annan dröm fortfarande.
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...