torsdag 21 februari 2013

Önskelistan - Retrodator modell ROCK!!!

Rock må vara en livsstil, men i mitt fall så är dessutom datorer ett levebröd, vilket gör att denna kombo mellan just Rock och datorer från underbara Orange verkligen får snålvattnet att rinna till.
Jag skulle nog vilja sträcka mig så långt att jag säger att detta är bland det häftigaste prylar jag sett på länge, att den dessutom har en så vass design med sin klassisk Orange retrofeeling är bara ren och skär lycka.
Jag bara vill, att det är på en sådan som Rival Sons, Witchcraft och Graveyard och andra band med rerogroove mejslar ut sina kommande demosar...det skulle kännas så rätt helt enkelt :-)

Förstärkartillverkaren Orange, är inte bara en av marknadens coolaste på det området, utan har även skapat denna specialdesignade musikdator, Orange OPC, som skulle smälta in i vilken replokal som helst. Detta kanske är den felande länken mellan analogt och digitalt? Digital inspelning med analog känsla helt enkelt. Datorn kommer dessutom laddad med studioprogram redan från start. Coolt! Dessutom riktigt prisvärd i mina ögon, från 785£. Och som pundet står just nu är det köpläge om man har behovet.

Nu spelar jag ju inga instrument själv, men vilken present det vore till dottern.... Hör ni det Orange, sponsormöjligheter till en ung förmåga!
Dessutom kan man ju hotta upp den med ett fläskigt gaming grafikkort så blir ju även pappa glad.



GE MIG NU!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...