fredag 23 september 2011

Sol, fest och oroliga föräldrar

Såg igår på Sol, fest och oroliga föräldrarKanal 5, mest för att det i detta avsnitt var med en gammal Rockräv, nämligen Ian Haugland med familj.

Förutom att det i sig är ett riktigt uselt program, helt i linje med Kanal 5:s programlinje, så fick jag följande reflektioner på programmet igår.

Ian med familj
Behöver inte direkt skämmas. Förutom ett imponerande alkoholintag tyckte jag deras dotter Jannie med sällskap skötte sig helt ok.Skulle vara glad om min dotter höll den nivån när hon väl åker på sin första partyresa.. Om man ändå skall dra fram något negativt så var det nog att Jannie vek sig lite väl enkelt för vännerna när dom var på rockklubben.

Kan dock inte annat än undra hur familjen Haugland hamnade i ett sådant kvalitetsprogram?

Lidingöfamiljen  
Två grabbar med en sunkig människosyn på grönbete. Att dom föräldrarna kunde avsluta programmet med att dom ändå var stolta över sina söner visar bara på att föräldrarna har lika lite bakom pannbenet som sina wannabee-brats till ungar. Särskilt inslaget med den fulla Engelsmannen som hånades och fick agera omedveten docka för den ena broderns patetiska luftkarate visar på ett stort människoförakt. Hade varit mina ungar hade dom fått simma hem från Mallis.

Nä, skitprogram! Nu har man sett ett avsnitt och det känns som det räcker.

2 kommentarer:

  1. Du säger här att det räcker med att se ett program Men, men ändå sitter du klistrad framför programmet varje torsdag. Vet du inte att det är fult att ljuga?:-)

    SvaraRadera
  2. Ahh, Frugan rapporterar in. :-)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...