onsdag 9 mars 2011

The Charlie såpa fortsätter

Såpan om Charlie Sheen fortsätter. Dags för lite konspirationsteorier.

Ibland undrar jag om inte vissa delar av det hela är ett uttänkt sätt att slippa ifrån jobbiga kontrakt och på samma gång kunna slå mynt av det hela, genom lite "The American way", och då menar jag stämningar. Lite av ett PR stunt med guldkant.

Charlies senaste fylle/knarkorgie ballade ur lite, så nu har man två saker att göra. Antingen genom att göra en pudel och be om ursäkt till nationen och hoppas att allt ordnar sig, återgår till det normala och fortsätta med sin skräpserie. Lite gjort och uttjatat.
Eller att köra på som en tok, bli ökänd, få förändring, slippa ifrån sin dock välbetalda men ändå usla serie och kunna stiga ur askan som en annan fågel fenix. Funkar inte detta kan man alltid gå tillbaka till pudelspåret med lite rehab och gråta ut i pressen senare. Hur eller hur lär Charlie ha kul på resan. Omtalad blir han i vart fall.

Sedan detta med Tigerblods drickandet. Killen är skådis. Coca-cola flaska med handskriven etikett och i övrigt oidentifierat innehåll? Kanske lite som någon på True Blood inspelningen har lånat honom. Att han väljer att hålla för tummen för öppningen kan tolkas som att vad det än är i flaska inte smakar så gott och att han faktiskt inte dricker av det utan skådespelar....




Eller är det just Coca-Cola Zero han försöker dricka i hopp om att reklamen skall vara sann... :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...