måndag 7 mars 2011

Barnamördare+Pedofil=Pornstar ?????






Efter att följt sagan om Charlie Sheens senaste eskapader lite sporadiskt får jag en något fadd smak i munnen som inte vill gå bort med annat än starksprit.

Det är dock inte Charlie Sheens beteende, hur förkastligt det än månde vara, eller det faktum att han tjänar snuskiga pengar på en av tideras sämsta TV-serier som gör att det smakar kräks. Nä, det är den Amerikanska journalismens vidriga moraliserande runt det hela, samtidigt som jag antar att dom sitter i sina redaktionsrum och fullkomligt jublar över den fantastiska cirkus som Charlie bjuder på och de tittarsiffror som den genererar. 

Att behöva höra dessa moraltanter med chockade miner sitta och spy ut ordet "Pornstar" om och om igen som om det vore summan av pedofil+barnamördare. Det känns väldigt kristet (för det antar jag att dom är, det handlar ju om USA) och förlåtande att förminska människovärdet på en person bara för att den valt ett jobb som kanske inte alla drömmer om men i övrigt inte skadar fler än möjligen personen själv. Som om dom inte skulle kunna ta hand om barn och i övrigt fungera i ett samhälle?

Jäkla tur att det finns med droger i det hela också, så att Amerikanska folket inte kan få för sig att deras val att inte leva som en kärnfamilj är ett alternativ.

Detta skrivet utan hänsyn till hur Charlie må vara som far till sina barn, för det vet jag inget om. Men så länge man inte kan bevisa att han är en dålig far och fara för sina barn eller andra, så bör man väl låta honom och hans Godesses leva sitt liv.
Helt enkelt se till barnens bästa, inte döma utifrån en kristen dubbelmoral.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...