måndag 29 november 2010

Christer Sandelin Ryter till....



Nu börjar jag bli trött på att höra Herr Sandelins ständiga gnölande i pressen angående sina problem i allmänhet och sin medverkan i "Så mycket bättre" i synnerhet . Man börjar undra om Anna Book och Kicki Danielson sagt upp sig från posten som publika Medie-gråterskor och Christer känt sitt sammhällsansvar och plockat upp manteln.

Han hade dessutom genom medverkan i programmet världens chans att bättra på sitt personliga varumärke, vilket jag nog kan tycka att han till viss del gjort, men det känns som han nu i efterhand gör allt för att gnälla omkull sig själv.
Det i kombination med sitt inte så lite gubbsjuka svansande efter September-Petra och något skumma allmänbeteende i programmet gör att han framstår som något av en tomte (en pop-tomte :-)).

Att nu i slutet av serien sitta och kverulera i den kolorerade kvällspressen, kanske är ungefär lika smart som att överhuvudtaget ställa upp på ett liknande program, hög på piller, ett ohälsosamt förhållande till Alkohol och med en färsk separation i bagaget.

Men det faktum att alla de andra artisterna kommit in på Digilistan över Sveriges mest nedladdade låtar, med versioner från programmet, kanske kan ha något med  självhävdelsebehovet att göra?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...