måndag 9 augusti 2010

Lars Winnerbäck 100808 Långholmsparken



Ont i ryggen efter att ha haft min 10-åriga grabb på axlarna allt för länge men det var det värt. Lars Winnerbäck i högform tillsammans med publiken. Starkt intro helt accapella, därefter några låtar ensam på gitarr innan scen draperiet föll och han tog oss med fullt band. Kalas avslutning med fyrverkerier.

Detta var första konserten som faktiskt hela familjen njöt i full drag av. 14-åriga dottern framme vid scenkanten skrikande som en galning. Frugan bredvid och lillgraben på axlarna dansandes och sjungandes med. underbar familjär stämning.

Får väl dessutom skicka en extra tanke till biljettgudarna, ville ha biljetter till konserten dagen innan, men dom han sälja ut. Vilket i sig gjorde att man slapp regnet.:-)

Enda smolken i bägaren var att jag inte hann dit för att se Dundertåget, men dottern sade att dom var rätt ok, vilket troligen betyder att jag hade älskat dom.

Hann dock höra de sista låtarna av Sophie Zelamni. Hon skriver rätt mysiga låtar, men i detta sammanhang fruktansvärt trist.

Laleh: Vad går hon på? De gamla låtarna på Engelska är rätt bra, men det hon börjat skriva på Svenska om att mata duvor och blåvalar i Norrland?????? Som naivt småflickspoesi-dravel utan mening. Men musiken svängde och hon kan sjunga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...