torsdag 26 juni 2008

Basshunter

Tydligen finns det inga gränser för den mänskliga dumheten. Ett tydligt tecken på att något är fel är när en fjönsig c-artist som Basshunter lyckas hamna på någon annan topplista än den som listar låtar som ger mest kräksmak i munnen.

Det finns bara en behandling för en sådan landsplåga och det är att låta honom hamna i Brandkapten Gregers ömma vård.



Fast, man kanske inte skall tolka en YouTube-nerladdning som ett tecken på att någon tyckte om låten. YouTube levererar ju även freakshows till dem som vill förundras och äcklas.

6 kommentarer:

  1. Kikade just på youtube, och han finns inte med alls bland top 20.

    Nummer 1 på listan all time är, Evolution of Dance - Views: 90,071,493...

    SvaraRadera
  2. "Helt sjukt" - det är bara att hålla med. "Botten-Anna"-låten (som är en av de snällare benämningarna på skräpet) var kul de första två timmarna som den fanns tillgänglig - sen var den lika upphetsande som en tom burk surströmming. Världen är bortom all sans, förnuft och räddning när miffon som vad-han-nu-heter-han-den-där tillåts härja fritt utan att någon sätter stopp på fånerierna. Att folk sväljer dyngan visar inte på något annat än bristande intelligentia... Tragiskt.

    SvaraRadera
  3. Anonym: uppgifterna kommer från den alltid lika sanningsägande Aftonbladuskan. Kanske man har misstolkat Youtube siffrorna något, men faktum är att han lyckats hamna på lite topplistor här och där. Vilket är sjukt i sig.

    Håkan P: Kan inte annat än hålla med. När man hör skräp som detta inser man att Skivranchen får vad dom förtjänar när dom tappar inkomster, tyvärr så skadar det talangfulla artister också.

    SvaraRadera
  4. Ni är ju sjukt avundsjuka kolla och Basshunter var etta på mest tittade i världen denna månaden.......

    Killen är ju både snäll och fantastisk...synd att det finns så många idioter som är avundsjuka och bryr sig negativt bara för att det är så värdelösa nollor själva

    heja Basshunter , bry dig inte om fjantar som det är synd om du är en superskön kille

    SvaraRadera
  5. Henrik:
    Det är mycket möjligt att han är jättesnäll, även om jag tvivlar lite där med (tänker på hans lite halvtaskiga lanseringsätt med naken foton), men talang har han inte och det han kallar musik kan på sin höjd anses vara nedskräpning av ljudmiljön.

    SvaraRadera
  6. Views: 28,685,562


    Så många har kollat på hans video "now your gone"

    var har dom fått ifrån att över 100.000.000 har sett den? vilken lögn

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...