fredag 18 januari 2008

Gangster gäng

Kikade igår på Uppdrag Granskning, där man intervjuade Original Gangsters president Dano Acar. Snacka om en kille det är synd om… NOT! Jag skiter i om han hade en farsa som var en skit och om han haft en svår uppväxt. Killen, och många med honom i dom kretsarna, pratar om respekt, men jag har nog inte hört så många beskyllningar på att andra är ansvariga, för hans och OG:s handlingar, på så kort tid förut.

Även om han nu inte har fått lära sig Empati, så borde den minsta gnutta sunt förnuft säga att han gör fel, och väljer han att ändå fortsätta göra fel, så är det ett aktivt val och han skiter i alla normala normer.

Ett tag var det nästan stand up comedy, när han försökte göra en något patetisk förklaring om hur OG och andra gäng bara försökte förändra ett dåligt samhälle. Till vaddå? Undrar jag….

Det mest skrämmande är att han i många förorter är en Idol och förgrundsfigur. Men hör upp gangsterwannabees, det är inte respekt ni får, möjligen kan ni skapa rädsla, men respekt är det fanimej inte. Använd hjärnan och sluta skylla allt på andra!

1 kommentar:

  1. Ja man får ingen respekt genom att hota vilket tycks vara deras mantra...

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...